Referencer

GOOD COMPANY:
"Vi har gennem mange år haft et virkelig positivt og godt fagligt samarbejde med Annette. Hun hjælper os med alt fra layout af og illustrationer til faglige artikler, ikoner til vores præsentationer og hjemmeside samt design og produktion af gigantisk julepynt til vores kontor.
Jeg vil på det varmeste anbefale alle, der vil have kvalitet i deres grafiske udtryk at arbejde sammen med Annette

Solveig Hvidtfeldt
Medstifter af konsulenthuset
Good Company
KARLSSON KONSULT:
"Jeg har ved flere lejligheder anvendt Annette Boas, når kompliceret stof skal illustreres og formidles til et bredere publikum.

Annette har fx hjulpet mig med at illustrere nye måder at organisere sygepleje på i SYDDJURS KOMMUNE, og hun har bistået med at illustrere arbejdsgange og processer på social- og sundhedsområdet for konsulenthuset TYPE2DIALOG, da jeg var CEO for virksomheden.

Anette har en unik evne til at lytte sig ind på det behov, man har som kunde og omsætte det til meningsfulde og fagligt skarpe grafiske løsninger.

Derfor: Alle mine bedste anbefalinger.”

Thomas Karlsson
Ejer af Karlsson Konsult

 

 

 

UNFOLD COPENHAGEN:
“Det er sjældent en idé og et koncept kan overleveres og forstås fuldstændig ved første møde. Men det var tilfældet med Annette. Vores behov for, på enkel vis, at vise vores brandintention til vores kunder på vores butiksvinduer – fangede Annette med det samme, og formidlede budskabet med den fineste, feminine streg og med gode, konstruktive input undervejs.
Vi er utrolig glade for resultatet og giver Annette vores varmeste anbefalinger.”

Britt 
Stifter af Unfold Copenhagen