Udsmykning af butiksvindue

december 31, 2016

Udsmykning af butiksvindue

I forbindelse med min udstilling i butikken "Det nye fællesskab" i december, blev jeg bedt om at dekorere vinduet og det var en af de sjoveste opgaver, jeg længe har fået ...

Jeg tegnede en julekrans, inspireret af vores nordiske natur i vinterhalvåret. Den gjorde stor lykke hos de besøgende og øvrige udstillere... Og den fik lov at "hænge" længere end planlagt. Og ja, det gjorde også lidt ondt, da den skulle vaskes af igen. 

skitse til udsmykning af vindue

Til at starte med lavede jeg en hurtig skitse... og gik derefter i krig med den INDVENDIGE del af vinduet ... væbnet med posca-tuscher og tålmodighed. Jeg havde lige glemt, at min skitse ville blive spejlvendt set fra gaden :-) Så jeg måtte improvisere en del for at få resultatet til at tage sig lige så godt ud fra YDERSIDEN af vinduet:-)

 

Efter dekorationen af vinduet foreslog en følger på instagram, at jeg lavede "til og fra kort" med samme motiv.